9 thoughts on “Cine recunoaste ce e in poza?

  1. Deci daca nu e trucata..zi ne si noua din ce an e.si de unde ai luat o..chiar ca e tare. Cu riscul de a mi lua pumni in cap..dar arata mult mai bine zona atunci asa cum reiese din poza decat acum.

  2. @Alina … o sa vezi 😛
    @Vlad … acum trei ani, chiar ca era cam Area 51 pe acolo, acum e chiar ok
    @Oana … o sa caut o poza mai fresh pt comparatie
    @Vio … nu e trucata, chiar imi amintesc cu nostalgie zona, inainte ca pomii aia sa fie toti taiati ca a trebuit sa se faca Artima si Biserica acolo x( . Dar de fapt si tu tii minte labirintul ala unde ne bagam la greu si chestia aia unde se aduna apa de ploaie si intram acolo fara sa ne pese ce zic altii; si acum e super facut, dar nu mai are acel farmec din pacate. Cred ca poza e facuta undeva dupa revolutie cu un pic, ca se vede ca partea unde trebuia sa fie apa incepe sa nu mai fie atat de ingrijita. Am luat-o de pe panoramio, mai sunt multe cu Oradea de altadata.

  3. Poate fi si anterioara revolutiei. Sau pe atunci era mereu apa in bazin?

    Eu imi amintesc ca-mi era putin frica sa cobor in parc pe radacinile copacilor pe cararea facuta in partea spitalului, dar tot pe aia o preferam. Nu am inteles niciodata de ce intrarea dinspre fosta Ostasilor fost inchisa?

    Poate ca pentru noi nu mai are acel farmec, dar pentru cei mici de acum cred ca e extraordinar. Noi am crescut cu parcul vechi.

  4. Da, zona de pus vaporase pe apa o tin minte f bine, doar ca nu tin minte atata verdeata si copaci. Probabil nu mia existau de la o vreme…

  5. Salut!
    Vrei sa facem schimb de link-uri? Daca da, lasa-mi un comment ca sa stiu cum sa te trec. Pe mine poti sa ma treci Chirila Bogdan .Ms…
    sanatate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *