Pentru început

M-am gândit cu ce să încep acest blog. De fapt nu m-am gândit prea mult. E evident. Cu un mesaj de mulţumire pentru persoana care m-a îndemnat să scriu, o persoana pentru care port o deosebita admiraţie. Acuma sunt doar protocolar. Adevărul e că mi-e o persoană foarte dragă, o persoană apropiată, o prietenă specială … mersi mult Alina.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=odF_Jothalc&rel=1]

3 thoughts on “Pentru început

 1. Sal’tare!

  Vad ca ti-ai tras blog…. esti pe sistem turbo acuma…. da ma enervez eu si imi instalez si eu unu mai tare daca ma enervez sa moara toti dusmanii mei… fara numar fara numar

 2. Vad ca ai aderat la comunitatea de blogerri. Adica cum..Nastase si Iliescu sa aiba..si noi nu :D? Keep up the good work!. BTW ..very funny Jeff Dunham ala..don’t’cha think so?

 3. Pooh,

  Esti cu adevarat deosebit. Keep doing the good job si ai sa ajungi departe!

  Mark Twain spunea” Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa simti ca si tu poti deveni mare”.

  Eu invat de la oameni mari si dau mai departe, asa ca nu trebuie sa imi multumesti. Continua ce ai inceput, da mai departe, sa fii si tu om mare…

  Hugssssss >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *