Draga Dan,

Sunt mosul SuperBlog 2008 si vreau sa te felicit pentru locul 3 obtinut la acest concurs. Stiu ca a fost a munca destul de anevoioasa, cu multe framantari pentru cautarea celui mai bun conglomerat intre creativitate si utilitate. Am apreciat povestirile tale cu Ela, campania electorala a unui laptop si multe altele exercitii de imaginatie. Mai ai mult de muncit pana sa poti afirma ca ai devenit un blogger adevarat, dar fiecare inceput merita un imbold, iar fiecare reusita merita cateva cuvinte de lauda.

Pentru tot efortul depus, cei de la PcNews, m-au trimis sa-ti daruiesc un netbook Acer Aspire One, de la unul din sponsori, oktal.ro. Sper sa fie un cadou pe masura articolelor tale. Sa stii ca marimea nu conteaza, nu in cazul acestui netbook, care isi face treaba ca un frate mai mare, fara sa-i fie rusine ca e mic. E destinat sa devina cel mai bun prieten al oricaruia va dori sa-i acorde increderea.

Cu felicitarile de rigoare, pana la Craciunul urmator, happy net-booking. Atasez o poza cu mine, si cu ala’ micu’.

dscn0005

7 thoughts on “Draga Dan,

 1. Felicitari, Dane! Sa il stapanesti sanatos. Nu ma asteptam sa fie asa de negru, mai alb credeam ca va fi :p

 2. Merci …. de fapt e un albastru inchis dar asa a iesit in poza. Oricum netbook-ul e cadou de Craciun, deci singura tangenta care o sa o mai am cu el va fi de pe postul de tech-guy ;).

 3. Felicitari! Arata superb in decor de sabatoare! Imi place, chiar daca e micut. Dar nu marimea conteaza, ci istetimea! :)) La cat mai multe postari!

  Eu inca imi astept premiul… Nu mai am rabdare… Vreau sa il postez si eu pe blog!

  🙂

 4. Salut, Dan!

  Felicitari pentru participarea de exceptie in concurs si pentru premiu.

  Am pregatit un colaj cu pozele de la evenimentul de premiere si inregistrarea emisiunilor “Online pe paine” (in care te-am avut ca interlocutor si pe tine in emisiunea 12a) la http://www.swissplan.biz/resurse/

  Cu bine,
  Albert Budica
  SwissPlan.biz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *