A patra poză din al patrulea folder

Alina m-a provocat:

1. Go to the 4th folder in your computer where you store your pictures.
2. Pick the 4th picture in that folder.
3. Explain the picture.
4. Tag people to do the same!

Aşa am făcut şi mai jos priviţi minunăţia de poză:

72

Menţionez că am sortat după nume. Crescător.

Acum, după ce aţi râs  cu poftă de ce ţin eu prin PC, să vă dau şi explicaţia. Să vă văd pe voi cum vă descurcaţi în acele 5 minute după ce ţi-ai dat seama că atât mai ai până trebuie să te urci în taxi şi să goneşti la nunta la care oricum ai întârziat. Şi tu stai ca loserul şi te uiţi la  Mythbusters. Neîmbrăcat, neparfumat, nepieptănat, cu degetul mic zâmbind de după ciorap, într-un cuvânt “ţi se rupe”. Când îţi dai seama în ce situaţie naşpa eşti, atunci să vezi tu Speedy Gonzales. Ţi se încurcă degetele prin cravată şi în loc de nod faci un origami de toată frumuseţea.  Aşa că eu, băiat deştept ce sunt (aplauze vă rog),  ţin pe hdd pozele compromiţătoare. Mă ajută de fiecare dată în zilele delicate. Şi nimeni nu-şi dă seama că nodul, care stă atât de perfect încât fetele mă prind de obrăjori doar ca să-l atingă (nodul, of course :P), nu e compoziţie originală ci e un plagiat. Acum m-aţi prins 🙁 .

Explicaţia de mai sus  este adresată doar sexului masculin. Femeile oricum nu-s gata nici după 3 ore de aranjat în faţa oglinzii, apoi a mamei, iubit, mama, oglinda, iubit, iubit, oglinda, etc.

Urmează de dat explicaţii: Luci, Mihai, Alexandra, Oana şi Remus.

2 thoughts on “A patra poză din al patrulea folder

  1. Multumesc, am onorat la randul meu cu o poza. Cat despre cravate, fratele meu a avude de curand nevoie de un ajutor in a-si face dublu nod (nodul Windsdor), si l-a gasit intr-un videoclip pe YouTube. So there!

  2. Aah, si eu am poze cu noduri la cravata salvate. Cred ca si de papion, desi nu o sa port veci, dar cine stie cand o sa fie nevoie…. Nu am mai purtat cravata de un an cred 😀

    Mai dureaza un picutzel pana cand onorez si eu leapsa, ca deocamdata nu am unde sa gasesc acel al patrulea folder :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *