Ai 1000 de lei

Sa presupunem ca aveti aceasta suma (luati-o ca un exemplu, nu ca ceva batut in cuie). Sa presupunem ca, aceasta suma, prin prezenta sau lipsa ei nu va va afecta traiul zilnic. Deci dispuneti de suficienti bani ca sa traiti decent. Cum ati folosi acesti 1000 de lei? Nu o sa pun variante fanteziste (gen: o sa-i joc la loto) ,neadecvate in acest context (gen: o sa-i donez) sau care sa starneasca ilaritate (o sa-i dau lui Becali). Doar variante perfect posibile, cel putin pentru mine. Mi-ar face placere daca pe langa vot ati si argumenta alegerea. Daca ati ales other, va rog sa specificati si optiunea voastra.

[polldaddy poll=”1514173″]

5 thoughts on “Ai 1000 de lei

 1. Bummers! Prima data am gandit ca e vorba de 100 milioane vechi. Pfff.

  Pai cu doar 1000 lei… hmmm. Pai as vrea si bicicleta, ca de zece ani mi-o tot doresc, as vrea un mp3 player, as vrea un masaj, as vrea si sa imi ramana, si sa cumpar ceva pentru casa. Pfffff.

  Pai probabil imi cumpar un mp3 player, pana in 300-350 de lei, si restul ii pun in cont s anu ma ating de ei o vreme cat decid ce fac 😛

 2. @Mihai. Da, e doar 1000 lei, inca din pacate n-am castigat la loto 😛 . Si variantele propuse sunt mai mult pentru mine, dar sunt sigur ca nu doar.

  so, mp3 player + cont, good choice.

 3. hai mai
  e prea putin
  mai pune un 0 in coada
  sau macar fa-i de euro ca imi iau un obiectiv misto pe ei
  😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *