Vom avea cinema 5D in Oradea?

Daca e sa ne luam dupa reclama celor de la The Light, atunci se pare ca da.

Aceeasi reclama e pusa pe o panza imensa pe fatada inca neterminatului Tiago Mall, vis-a-vis de Era Shopping Park. The Light Cinemas mai au un cinema complet digital si cu sali 3D  in Bucuresti, in mall-ul Liberty Center. Foarte frumos, pana am vazut ce preturi la bilete au. Daca o sa sa fie similare si prin Oradea (iar parerea mea e ca o sa fie), va fi inghesuiala pe acolo doar miercurea cand ne vom calca in picioare toti pentru un film 3D sau chiar 5D, iar in rest, in rest va cam bate vantul prin sali. Dupa unele zvonuri, deschiderea salilor de cinema va fi inaintea mall-ului, preconizat sa-si deschida portile abia in septembrie. Dar cine stie? Eu sincer abia astept acest nou multiplex in Oradea, chiar daca probabil pretul ma va impiedica s-i trec prea des pragul.

Cine imi prezice scorul pentru un 5D? 🙂

5 thoughts on “Vom avea cinema 5D in Oradea?

  1. Si la nou umbla zvonul ca in unul din mall-urile care se construiesc si nu se mai termina, va fi un complex cinematografic, cu 3D. Din cate am aflat, singurul cinematograf 5D din tara e la Bran. Cat despre preturile biletelor… cele de la Bran sunt acceptabile, tinand cont ca un “amarat” de film 3D il vezi la o suma de doua-trei ori mai mare pe altundeva.

  2. Intrebare: e cumva 5D manual? adica vine unu si trage de scaun si mai da cu furtunul pe tine, pentru efecte realiste? 😉

  3. Hehe! Judecand dupa experienta mea la Disney World… as zice ca scaunele ar trebui sa faca totul. Nu am fost la cinema acolo, ci la un fel de show in care Stitch (din “Lilo & Stitch”) era evadatul si noi eram in nava spatiala… si se lasase intunericul bezna in sala, pe scaune, cu o chestie de protectie pe deasupra umerilor (un fel de echipament care il trageai peste umeri si peste ceafa/ gat de sus, metalic, greu, care se bloca pe tine odata ce incepea specacolul – pentru veridicitate) ca in filmele “Star Trek”si noi simteam ca cineva ne mangaie pe par, ne ragaie cu parfum de chilli si ne stropeste cu apa… plus soaptele acelea de extraterestru (brrr!) Dar era totul din tehnic, oricum ingenios facut.

    Banuiesc ca asa o fi un 5D. Tu ce parere ai?

  4. Am auzit de la cineva care are o ruda printr-un oras din Germania unde este un cinema 5D ca cica e ceva de genul ca, pe langa ochelarii speciali de 3D mai sunt si miscari de scaune (sunt prevazute cu motorase), pompe de vant si cine stie ce efecte suplimentare facute sa simti ca te afli in mijlocul actiunii. Vom vedea, cand o sa fie gata, daca o sa fie, te invit in Oradea sa-l vezi 🙂

  5. Pingback: Inca una scurta cu 3D « Dansând cu vorbele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *