Test pentru determinarea orientarii sexuale

Reguli:

1. Pentru barbati: daca urmarind videoclipul de mai sus nu aveti nicio reactie emotionalo-fiziologica, trebuie sa va ingrijorati. Daca se indeplineste conditia anterior amintita iar pe de alta parte simtiti un oarecare atasament pentru melodia, de altfel respectabila, YMCA, totul e pierdut. Recomandam pe aceasta cale prietenilor dumneavoastra folosirea de sapun lichid in cadrul dusului comun dupa exercitiile de sala. Ne exprimam totodata compasiunea si parerea de rau pentru situatia dumneavoastra.

2. Pentru femei: daca urmarind videoclipul de mai sus aveti vreo reactie emotionalo-fiziologica nu trebuie sa va ingrijorati. Sunteti perfect in regula. Mai mult decat atat, noi barbatii sustinem sentimentele dumneavoastra, chiar incurajandu-va sa le puneti in practica, desigur o prezenta masculina fiind indispensabila.

3. Michael Jackson este sfatuit sa urmareasca varianta kidergarden a videoclipului de mai sus. Va multumim.

P.S. Hai mai, ca n-am nimic cu nimeni 😛

6 thoughts on “Test pentru determinarea orientarii sexuale

  1. Imi place piesa de fata, insa mult mai mult imi place – de pe albumul ei – “Boys, Boys, Boys”. 🙂

  2. :)) Buna faza cu MJ. By the way, tu de care parte a baricadei te situezi? 1, 2 sau 3? =)) Toate trei sunt variante posibile.

  3. Deci nu-mi place nici Lady Gaga (desi e printre putinele din ”the lowlands of music” care isi poate sustine execelent live prestatia) si nici celelalte piese din clip. De fapt nu-mi place mai nimic la piesa asta (chit ca prima ei melodie ma prinsese un pic, ruland peste tot).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *