Al şaselea simţ: Tehnologia

Pranav Mistry, doctorand la MIT are o viziune uimitoare asupra interacţiunii dintre om şi tehnologie, o perspectiva inedită în legătură cu rolul calculatoarelor în viaţa noastră. În loc să ne transforme în nişte dependenţi de tehnologie, fără interacţiune cu lumea reală, dispozitivul SixthSense îşi propune să readucă umanitatea prin tehnologie.

Vă recomand să urmăriţi video-ul de mai jos. Eu am rămas uluit de concepţia pe care acest vizionar o are în legătură cu viitorul nostru în era informaţională.

6 thoughts on “Al şaselea simţ: Tehnologia

  1. Nu ma uit la TED Talks pentru ca in momentul in care deschid siteul ala observ cum in mod dubios zilele de la calendar se schimb mult mai repede 🙂

  2. Inca ceva, pune pe blogul vechi un widget in cel mai inalt loc din sidebar cu mesajul de mutare, pentru a fi vizibil si utilizatorilor care citesc posturile mai vechi (asa am facut acum doi ani si ceva cu krossfire.wordpress.com)

  3. @krossfire da, si mie mi se par f interesante prezentarile … ms de sugestie
    @alexandra prin romania ii mai trebuie vreo 50 de ani viitorului 😀

  4. Daca asa ceva este “la liber” pentru populatia lumii, unde este dezvoltarea armatei in acest domeniu?
    Incredibil.

  5. @Dan, eh nu din acest punct de vedere. Cu tehnologia stam bine (totusi, nu ma refer la aparatura de spitale si alte chestii) Suntem locul 4 in lume si nlocul 1 in Europa la viteza de conexiune la Internet. O speranta mai exista… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *