Culmea dezgustului

Via arhiblog am vazut ceva care mi-a provocat o scârbă imensă.

Deci tipul acesta, lucrător în sistemul medical românesc, un tânăr medic de perspectiva ( blecs ) nu a găsit o modalitate mai eficientă în a atrage „puicuţele” decât să-şi pună poze de la locul de muncă pe profilul de hi5. Şi el lucrează la autopsie. Imaginile sunt realmente de coşmar. Dacă aveţi stomac pentru ele, daţi click aici.

Mulţi or să dea vina pe hi5, când adevărata problemă e a persoanei care evident suferă de nişte dereglări la etajele superioare. Şi dacă era înscris pe facebook, myspace sau altundeva, probleme neuronale ale acestui element, clasificat cu greu în categoria oamenilor, tot îl împingeau să-şi publice pozele hidoase. Are nevoie de un control urgent. Şi e avantajat că lucrează la spital … nici nu trebuie să meargă mult.

Iar unele comentarii la poze sunt dovada că tineretul de azi chiar o ia pe arătură. Incredibil. Este vorba totuşi de viitorul inginer, de viitoarea manager, de viitorul judecător … Oare acesta e viitorul ? Sper, chiar sper, că ce văd uneori sunt cei mai de jos, cei care nu trec clasa ani la rândul, sau au restante la kilogram. Refuz să cred că asta e elita. De fapt ştiu că nu e. Ştiu că sunt unii care vor asigura progresul omenirii şi de acum înainte.

De acum înainte o să privesc cu reticenţă medicii tineri, deşi ştiu că printre ei sunt mulţi care chiar sunt devotaţi muncii lor şi au cunoştinţele ( a nu se citi pilele 😛 ) şi ambiţia să ajungă mari specialişti. Dar oricum ar trebui să am grijă şi mai mare de sănătate. Nu de alta, dar nu vreau să ajung pe mâna unor specimene ca „Hannibal Lecter” acesta.

Deci …vă doresc multă sănătate!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *