Campania electorală, episodul 1

A început deci campania electorală pentru primărie şi consiliul local. Fiind din Oradea, o să mă refer la … Oradea.

Nu cred că o să merg la vot, sau cel puţin aceasta este părerea mea actuală. Poate cursul evenimentelor imi va schimba în viitor opinia.

Dar, dacă o să merg, e SIGUR că NU-l voi vota pe tipu’ ăsta ( da, el e )

No further comments.

6 thoughts on “Campania electorală, episodul 1

 1. Danut,

  Fara sa te superi e unul din cele mai slabute articole ale tale si totodata, e destul de rau ca nu mergi la vot. Ok, nu il votezi pe Horea, dar poate restul pot sa mai schimbe ceva in orasul nostru.

  Mai gandeste-te!

 2. Alina, fiecare dintre cei 3 candidati cu sansele cele mai mari au avut de a face cu puterea, putem sa le vedem rezultatele (ma refer la lupta pentru primarie) Aici nu mai e ca mergem pe incredere. Si, cu parere de rau rezultatele nu sunt satisfacatoare, macar. Da, dintre ei se va alege un castigator pentru ca la urma urmei vom avea un primar in iunie. N-am zis ca 100% nu merg la vot. Poate ma va convinge unul dintre candidati. Ramane de vazut. La fel si la consiliu.

 3. Noah clar ala nu e om..bine faci..nici io nu l-as vota in veci.

  In fine eu am sa merg la vot fiindca e singura ocazie in care cetateanul de rand poate sa se exprime asupra conducerii pe care si-o doreste; a nu merge la vot – fara jignire – dar consider ca e o forma de lasitate: cei care merg la vot vor decide si pentru tine.

  Pe de alta parte gandeste-te la situatia in care poate vreodata tu vei candida la o functie (nu neaparat de administratie) si toti cei care te-ar putea sustine vor sta acasa. Nu e prea bine nu :D?

 4. Daca vor sa ma sustina, sa vina la vot … daca stau acasa, ar trebui sa ma intreb de ce stau acasa? ar trebui sa ma gandesc ca oferta mea electorala nu-i multumeste.

 5. Chiar dacă nu te mulțumește oferta niciunui candidat, alege ‘răul cel mai mic’, du-te la vot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *