Trei melodii, trei ganduri

Leona Lewis – Run

Speranta, dar in acelasi timp renuntare. Sunt doua sentimente contrarii, dar care se regasesc foarte bine alaturate in aceasta melodie (un cover dupa melodia celor de la Snow Patrol). Fuga nu e aici o lasitate, ci mai degraba o acceptare a realitatii si o speranta pentru fericire. Iar fuga nu e nici pe departe o detasare completa. Doar o detasare fizica, mult prea slaba pentru legatura emotionala existenta.

Pink – Sober

Totul are un sfarsit. Parca asta inceaca Pink sa ne reaminteasca. Momentele frumoase devin doar amintiri frumoase. Apoi doar amintiri, amintiri sufocate de un prezent sobru. Cateodata incercam sa aducem totul inapoi, sa pacalim timpul si sa-l aducem inapoi. Sunt doar iluzii, nimic nu va mai fi ca la inceput. (Sau totul sa aiba legatura cu problemele cu bautura ale lui Pink?)

Beyonce – Halo

Piesa asta parca transmite optimism in fiecare vers al ei. Poate doar de atat avem nevoie pentru fericire. De cineva care sa fie aureola vietii noastre. Sa rada cu noi cand suntem bucurosi, sau sa planga alaturi de noi in momentele grele. Sa ne ridice cand suntem jos, sa ne imbratiseze cand avem nevoie. Poate e adevarat ca in doi fiecare bucurie se dubleaza iar fiecare tristete se injumatateste.

1 thought on “Trei melodii, trei ganduri

  1. Leona- Run: Sa fugim toti intr-o lume mai buna, unde nu ne cuoaste nimeni si unde ne sunt cunoscute numai gandurile si visele pure si sincer. Trebuie doar sa iei pe cineva cu tine sa nu fi singur, sa poti birui. Numai gandul unei lumi mai bune te va lumina si melodia iti va insufla speranta.
    Pink – Sober: Cand te-ai saturat de ceea ce esti, este momentul sa te schimb. Ar trebui sa tacem si sa ne cunoastem mai bine, sa stim cu adevarat cine suntem, caci tacerea poate sa iti zica adevarul, daca sti sa o asculti ! Desi toti ne izolam in lumea noastra si lasam sa se vada numai partea distractiva, ar trebi sa incetam cu petrecerea si sa ne cautam, in interior.
    Beyonce- Halo: Dupa ploaie soarele va lumina, iar daca a fost furtuna, puterea soarelui e de mii de ori mai mare. Si oamenii pot fi sori cand sunt buni, sinceri si cand iubesc cu adevarat. Din toate puterile omului, puterea dragostei e cea mai mare, se citeste pe fata si se transmite, asemeni unei aure. Dragostea da aripi si ne transforma in ingeri. Si ingeri transforma lumea! In speranta ca aura voastra nu va muri vom deveni dependenti de ingeri, prietenie si dragoste. E un risc pe care trebuie sa il luam in considerare daca vrem sa schimbam lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *