Yes Man – Yes, e foarte funny

Am fost azi la o comedie, Yes Man si nu regret deloc. A fost un film condimentat cu glume, glumitze, faze amuzante sau super amuzante, la tot pasul. Jim Carey face din nou unul din rolurile pentru care este cunoscut si pentru care atrage de obicei lumea la cinema. Rolul de comedie care il prinde cel mai bine, chiar daca a incercat si partituri mai dramatice, in The Number 23 sau The Truman Show. Povestea este simpla, dar cu un mesaj evident. Nu refuza sa iti traiesti viata exact cum iti doresti. Imbratiseaza oportunitatile si lasa-te purtat de val, insa uneori e bine sa cantaresti profund deciziile luate. Una peste alta, au fost 104 minute foarte placute, cu hohote de ras dese si consistente.  Va recomand sa-l vedeti, mai ales in momentele in care aveti nevoide de terapie prin ras. Nota mea: 8/10.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q-Z_CUYh2Sk]

4 thoughts on “Yes Man – Yes, e foarte funny

  1. Am vazut filmul inca de cum a aparut, asa in varianta cinema m-am uitat la el. Mi-a placut la nebunie, intr-adevar nu poti spune “da” chiar la orice, dar ideea filmului este de apreciat!

  2. Nu uita de un alt rol serios si complex al lui Jim, in “The Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, unde mi s-a parut a fi genial.

    Inca nu am vizionat “Yes Man”, insa e cu siguranta pe lista cu filmele care trebuie urmarite.

  3. Lexa …. daaaaaaaa …. cum am putut uita unul din filmele mele preferate? Eternal Sunshine of the Spottless Mind e un film pe care oricand l-as revedea cu placere.

  4. L-am vazut si eu tot la cinema..oaaa…si eu am ras …am ras la modu’:mi se strambase gura,eram toata numai un zambet si nu mai puteam sa ma fac la loc:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *