Scuze publice

Subsemnatul Dan Pop,

Doresc prin prezenta sa-mi cer scuze fata de cititorii mei fideli, care intrand in ultimele zile pe danpop.wordpress.com, nu au mai gasit noutati. Tot aceleasi vechi postari, poza zilei schimbata doar din cand in cand, raspunsuri la comentariile voastre cam deloc. Pentru toti, sincere scuze.

Doresc de asemenea pe aceasta cale sa-mi reafirm intentiile de a va delecta cu posturi, sper eu interesante. Doresc in contiunare sa va desenez zambete pe fata sau, din contra, sa va picur lacrimi pe obraji. Doresc sa fac sa radiati de entuziasm sau, din contra, sa va cobor o perdea cenusie pe suflet. Doresc sa va delectez auzul cu beat-uri moderne, sau din contra cu slagare nemuritoare. In bucataria mea veti gasi tot timpul farmituri de viata.

Vreau sa ma aprobati, vreau sa ma laudati, vreau sa ma reprobati, vreau sa ma criticati. Mai mult, vreau sa va expuneti aceste simtiri, vreau sa aud “Da, asa e!” dar si “Nu, nu ai deloc dreptate”. Si intr-un caz sau altul vreau sa vad argumente.

Al vostru furnizor de emotii,

Dan.

P.S. Daca sunteti de acord sa-mi acceptati parerea de rau, va invit pe toti pe blogul meu, casa mea … so everybody in the casa mare 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6IFrakGsdvs]

2 thoughts on “Scuze publice

  1. Ti se iarta, dar asteptam noi posturi, muzica buna si probleme de logica 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *