Inca una scurta cu 3D

Aminteam intr-un post anterior de noul cinema 3D (si,  sper 5D) din Tiago Mall. Ei, bine, oradenii se vor bucura mult mai repede de spectacolul 3D, asta pentru ca la Hollywood Multiplex din Lotus Center va fi dotat incepand cu 15 mai cu tehnologie RealD de la Sony, precum si standardul digital 4K (4096*2048), deci de 4 ori rezolutia unui Full HD. Calitatea ar trebui sa fie fenomenala, cu conditia insa ca filmul sa fie realizat in aceasta tehnologie.  Ca o curiozitate, daca veti dori sa vedeti filme 4K folosind un stream de pe internet, trebuie sa stiti ca latimea de banda necesara pentru un asemenea film este de 911MB/s (aproape un giga pe secunda). Vom mai avea de asteptat pentru asta :). Insa viitorul arata bine, cel putin daca cititi acest articol.

Pana atunci, eu astept sa vad primul film 3D la Lotus, sperand ca pretun nu va fi insa ceva de speriat. Cine face 50-50 cu mine intr-o miercuri? 🙂

P.S. Anuntul oficial.

1 thought on “Inca una scurta cu 3D

  1. prea putin conteaza rezolutia sursei daca proiectorul si in special suprafata pe care se proiecteaza sunt varza. asa se face ca la lotus, in afara de sunet si de oportunitatea unei premiere care ar devansa cam-urile sau ts-urile de prost gust de pe torente, calitatea imaginii sa sufere la greu pe partea de stralucire si contrast.

    poate cu noile dotari, aceste neajunsuri se vor diminua… sa vedem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *