Home.ro e de kko

Sâmbătă am vrut să-mi fac un cont la ei: danpop83. Am urmat paşii necesari şi am la final am primit mesajul de succes:

Felicitari, contul danpop83@home.ro va fi activat in 10 minute

Prostii. Luni seara încă nu-mi mergea, şi o să ataşez 2 imagini, înainte de conectare şi după ce am dat click pe butonul de autentificare. Aceeasi pagină. Penibil.

Before Login to Home.roAfter Login to Home.ro

Mă gândeam înainte să pun titlul „RDS e de kko”. ( © 2005 RCS & RDS – toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS. ) .Ar fi fost la fel de corect. E de-a dreptul penibil, jenant, o nesimţire din partea celui mai mare ISP din România. Ce se dorea să fie un portal reprezentativ pentru „marele” distribuitor de net a devenit o bătaie de joc la adresa utilizatorilor săi. Cât neprofesionalism din partea RDS. Aceeaşi RDS la care nu se poate face plata serviciilor online ( dar asta e o altă poveste ).

Problema gravă însă nu e a mea. Cunosc pe cineva care are de mult cont la ei şi folosea email-ul lor. Iar acum nu mai primeşte nici un mesaj, iar acele mesaje sunt de o foarte mare importanţă pentru acea persoană. Cum poţi să opreşti un serviciu aşa important când ai chef? E inimaginabil pentru o ţară civilizată. A, am uitat, noi trăim în România. Bun, să zicem că nu pot fi traşi la răspundere legal, însă moral şi ca imagine e … e varză. Nu au o pagină de contact, iar la email-ul care apare în pagina de „Condiţii de utilizare” nu răspunde nimeni. Site-ul acesta e lăsat de izbelişte de către idioţii de la RDS. Însă oare unde merg banii din reclamele de pe site? Deci ei încasează bani din publicitate şi nu finanţează acest site. Simplu spus: Ruşinică. Toată situaţia păţită de această cunoştinţă care are mare nevoie de anumite email-uri trimise către adresa sa, mi-a lăsat un gust amar. Oare o să mai primească acele email-uri? Poate nu e o chestiune de protecţia consumatorului însă e o chestiune de Protecţia BUNULUI SIMŢ.

Cred că am să scriu şi eu un email la celebra adresă, dar slabe şanse de reuşită. Mă gândesc însă la nefericiţii care au email sau pagini personale la ei. Ar trebui să se gândească şi RDS la ei.

La final un mesaj pentru cei care citesc aceste rânduri: Feriţi-vă de Home.ro

7 thoughts on “Home.ro e de kko

 1. Eu din cate stiu site-urile home.ro repectiv go.ro au fost inchise de multa vreme, ceea ce a mai ramas pe net e doar de suprafata. Dar in fine poate nu stiu eu bine 🙂

 2. Daca ar fi doar cazul meu atunci ar fi ok, dar e vorba de altcineva care are un email la ei si care a primit un email deosebit de important pe o adresa de email de la ei … email care nu a mai sosit cel putin pana azi. Dupa parerea mea RDS iar au dat cu bata in balta. A cata oara deja.

 3. “Aceeasi pagină. Penibil.” – aceeasi pagina, dar continut diferit before login CADOUL NOSTRU PENTRU TINE…… si after login…..taaddaaaa….UN SET SWISS MILITARY, allah damn it…. si eu spram la laptopul ala.

  Acuma pe bune, de ce sa iti faci e-mail la ei? sper ca era un moft de al tau si ca vroiai sa ai cu .ro la final, in caz contrar “Aceeasi pagină. Penibil.”

 4. niste handicapati nesimtiti – impiedeca administarea saiturilor pe care le gazduiesc si nici nu te lasă să le stergi – home.ro – goapa de gunoi a interentului romaneasc!

 5. smtp urile de la go.ro si home .ro is de kkt cel de la go.ro, cand te conectezi pe smtp :
  220 relay1.home.ro UNICOS 4.0 running out of memory.ESMTP , ce sa mai… da sa mai ai si mail la ei …

 6. Si eu am pierdut un cont de email la home.ro din cauza inchiderii serviciului.
  Le-am dat email-uri destule celor de la RDS si nici un raspuns.
  Chiar nu ii intereseaza.
  Poate vreun hacker isi face timp si activeaza POP3-ul.
  Am pierdut un cont de email la yahoo si o gramada de contacte, nu pot reseta parola pentru ca email-ul de la home.ro era trecut la alternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *