Sustin "Evolution of Dance"

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg]

La momentul cand scriu aceste randuri, clipul de mai sus avea 92.099.240 de vizualizari. Urmatorul clasat era “Girlfriend” de Avril Lavigne, cu 91.918.535 de vizualizari.

Deci ce sustin? Sustin “Evolution of Dance” pentru a se mentine pe primul loc, si a depasi cat mai curand pragul de 100 de milioane.

“GIrlfriend” este o melodie atat de slaba, atat ca versuri cat si ca interpretare, incat daca va ajunge pe locul I va da masura prostiei care domneste in lume in prezent. Nu doar prostie, ci si trivialitate, idoli falsi, gandire ingusta si mai ales o superficialitate crasa. Chiar nu pot sa-mi imaginez cum a ajuns asa de sus melodia asta, Avril Lavigne avand multe alte melodii placute auzului si nu “dezastrul” asta de melodie. Asa ca va rog, n-o cautati pe youtube ca doar dati apa la moara celor care o vor pe primul loc. E pur si simplu o melodie atat de idioata incat nu merita sa va traumatizati urechile degeaba.

Pe de alta parte, “Evolution of dance” nu e cel mai bun clip de pe youtube cu siguranta, dar exprima ceva. Exprima puterea dansului, dar mai ales a rasului. E antrenant, amuzant, deconectant, iar baiatul ala chiar are talent. In plus, lumea are nevoie de dans, de zambete, de distractie … este o lume prea dura ca sa fie luata in serios. Avem nevoie sa ne destindem, sa radem cu pofta, sa ne lasam purtati in pasi de dans.

Afland ca youtube masoara si numarul de vizualizari ale clipurilor “embedded”, am decis sa-l pun si la mine pe site, si sper ca voi care veti citi ce am scris mai sus si sunteti de acord il veti pune si voi sau macar il veti vizualiza de cat mai multe ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *